by acls us

Peršić: Možemo i moramo igrati bolje

  Peršić: Možemo i moramo igrati bolje

 

Sparsi ne posustaju. Naš tim i dalje ima stopostotan učinak - devet pobjeda u isto toliko utakmica. Poslednji u nizu trijumfa, lideri prvenstva BiH zabilježili su sinoć u Višegradu nad ekipom Varde.

Novi bodovi su upisani, ali igra koju su izabranici Seada Balića prikazali sinoć u Višegradu nije bila na zavidnom nivou. Slaže se sa tim i bek Sparsa, Dalibor Peršić koji opominje:

- Definitivno igramo loše u zadnje vrijeme i moramo se malo trgnuti kako ne bi došlo do neželjenih rezultata. I sinoć smo loše otvorili utakmicu i igrali smo sa Vardom koš za koš. Na poluvremenu smo se malo aktivirali i uspjeli smo prelomiti utakmicu u našu korist.

Peršić smatra da nema prostora za euforiju zbog dobrog rezultata i da loptu treba malo spustiti na zemlju.

- Precijenili smo sami sebe. Nemamo mi kvalitet ni širinu da opušteno igramo i unaprijed upisujemo bodove. Mi moramo mnogo ozbiljnije ulaziti u svaki susret i svih 40 minuta igrati najbolje što možemo kako bismo nekoga lako dobili - zaključio je Peršić.

Sličnog mišljenja je i Nikola Gajić, koji smatra da su, bez obzira na lošiju igru, Sparsi sinoć zasluženo trijumfovali.

- Teško je kada ste neporažena ekipa u ligi, onda svi imaju dodatni motiv da vas pobijede. Evidentno je da imamo dosta problema u igri i nadam se da ćemo to brzo riješiti, jer nas u narednom kolu očekuje pravi ispit, kada gostujemo vrlo dobroj ekipi Kaknja - rekao je Gajić.

 

Share

Facebook preporuke

OKK "Spars" Sarajevo 2005.-2016. © Sva prava pridržana. Template: Gavick